Γλίτωσε το σοκ, 2-1 ο Παναθηναϊκός!

Γλίτωσε το σοκ, 2-1 ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 94-83 και έκανε το 2-1 στην σειρά των ημιτελικών.

Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο όμως έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να επιστρέψει στο δεύτερο κάτι που παραλίγο να πληρώσουν.

Ο Παναθηναϊκός με τον Χεζόνια δαιμονισμένο ήταν ο κυριάρχος του πρώτου δεκαλέπτου όπου κατάφερε να πάρει διψήφια διαφορά με τον σούπερ Μάριο να έχει σε 5 λεπτά 12 από τους 20 πόντους της ομάδας. (20-10)

Ο Παπαγιάννης είναι αυτός που πήρε τα ηνία στην δεύτερη περίοδο με την ΑΕΚ να προσπαθεί να αντιδράσει για να επιστρέψει στο παιχνίδι, κάτι που ο Παναθηναϊκός δεν επέτρεψε. (50-37)

Οι πράσινοι δυσκολεύτηκαν στην τρίτη περίοδο, είχαν κακή αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να πλησιάσει στους 9 πόντους. (69-60)

O Εξάστερος στο ξεκίνησε με ένα σερί 9-2, με τρίποντα από Χεζόνια και Μήτογλου, στο τελευταίο δεκάλεπτο και ανέβασε την διαφορά στο +16.

Η συνέχεια δεν ήταν καλή για τον Παναθηναϊκό καθώς η ΑΕΚ πλησίασε πολύ κοντα στην ολική ανατροπή (86-83, 37′) όμως ο Μήτογλου με καθοριστικό τρίποντο έφερε την διαφορά στο +6 με το τριφύλλι να κρατάει το προβάδισμα μέχρι το τέλος και να παίρνει την νίκη με 94-83

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

Γλίτωσε το σοκ, 2-1 ο Παναθηναϊκός!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News