Γλεντήστε τις κότες (αν κατέβουν) - Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Γλεντήστε τις κότες (αν κατέβουν) - Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα βάση προγράμματος τον Ολυμπιακό (19:00, Cosmotesport 4, Newspao.gr) για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος.

Άγνωστο παραμένει λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, εάν θα γίνει κανονικά το αιώνιο ντέρμπι.

Η πιο περίεργη μέρα της χρονιάς για το ελληνικό μπάσκετ έφθασε και τα συναισθήματα που επικρατούν στα δύο στρατόπεδα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι εντελώς… αντίθετα.

Από τη μία, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα ξεχωριστό «sold out» στο ΟΑΚΑ με 20.000 αιώνια πιστούς να προτίθενται να δώσουν το παρόν μη ξέροντας, εάν θα δουν μπάσκετ! Αγωνιστικά ο Ρικ Πιτίνο έχει προετοιμάσει καταλλήλως τους παίκτες του, οι οποίοι αναζητούν συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά στο παρκέ μετά τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει το… μπαλάκι στον ΑΣΕΑΔ, για να γλιτώσουν το σενάριο της διασταύρωσης με τον Παναθηναϊκό. Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά κατά τους σε αυτό το κομμάτι, ενώ μέσα σε λίγες ώρες θα πάρουν, είτε την απόφαση να κάνουν κωλοτούμπα, είτε να κατέβουν με την ομάδα… για γέλια που έχουν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Όπως διαρρέεται τις τελευταίες ώρες, στη συνεδρίαση της «7» αποφασίσθηκε ο Ολυμπιακός να μην παίξει απόψε, όμως, δεν υπάρχει ούτε σχετική ενημέρωση στην ΕΛ.ΑΣ, ούτε επίσημη ανακοίνωση από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News