Γλέντησε τον οσφπ ο Παναθηναϊκός

Η μεγάλη νίκη επί του οσφπ σε... κλικ! (pic)

Η Κ17 του Παναθηναϊκού επικράτησε 3-2 του Ολυμπιακού και πλέον έχει 9 βαθμούς, όσους και οι Πειραιώτες.

Μεγάλη νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου πήραν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17.

[ads2]

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-2, πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ και έφτασαν τους 9 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο (αναβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης).

Μεγάλος πρωταγωνιστής και πάλι ήταν ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο οποίος στο 50’ έκανε τρομερή ενέργεια, παίρνοντας την μπάλα από το κέντρο και με φανταστική κούρσα πέρασε τέσσερις αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον γιο του Νικοπολίδη για το 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν γρήγορα όταν από ένα κόρνερ στο 56’ ο Βοΐλης με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η συνέχεια όμως ήταν… καταπράσινη. Ο Καλομοίρης έχοντας μπει ένα λεπτό νωρίετερα ως αλλαγή, σκόραρε στο 68’ για το Τριφύλλι όταν μετά από ωραία ενέργεια του Εμμανουηλίδη και απόκρουση του Νικοπολίδη, πήρε το «ριμπάουντ» και σκόραρε. Πέντε λεπτά αργότερα ο MVP της αναμέτρησης Εμμανουηλίδης «καθάρισε» τη νίκη, με ωραίο κοντρόλ με το αριστερό και πλασέ στην κίνηση με το δεξί για το 3-1. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 90′ και πάλι με τον Βοΐλη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαραγκός -Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Βενέτης, Νταμπίζας (91′ λ. τρ. Πογιάννης), Μανιδάκης, Σπίνος, Εμμανουηλίδης (85′ Ματζώρος), Κολόκας (67′ Καλομοίρης), Σέχου, Σκεντεράι (74′ Θεοδωράκης), Χριστοδούλου (79′ Ζωγραφάκης).
ΟΣΦΠ (Μαυρογενίδης – Θέος): Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης (75′ Κακάμης), Παπαδόπουλος, Ράμα, Γκοτζαμανίδης, Ντουμάνης (67′ Σταυρόπουλος), Τσερκώνης (72′ Τσιριγώτης), Βοΐλης, Κατσούκης, Μπέκος (55′ Οικονομίκος).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News