Γκύζη, Αμπελόκηποι και Βοτανικός: Γιατί οι επενδυτές ακινήτων στρέφουν την προσοχή τους σε αυτές τις περιοχές

Περήφανος ο Μπακογιάννης για τη Διπλή Ανάπλαση: «Επιτέλους...»

Η Διπλή Ανάπλαση θα φέρει ανάπτυξη και σε άλλες περιοχές της Αθήνας, όπως το Γκύζη και οι Αμπελόκηποι.

Η Διπλή Ανάπλαση θα φέρει ανάπτυξη και σε άλλες περιοχές της Αθήνας, όπως το Γκύζη και οι Αμπελόκηποι.

Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποτελεί δίχως αμφιβολία τη δεύτερη μεγαλύτερη ευκαιρία για το εγχώριο real estate.

«Το μεγαλόπνοο σχέδιο σε βάθος χρόνου αναμένεται να προσελκύσει επενδύσεις δισεκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες θα αλλάξουν την εικόνα της πρωτεύουσας. Οι συνολικές παρεμβάσεις στην Λ. Αλεξάνδρας, εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 20 στρέμματα.

Θα πραγματοποιηθούν στην «καρδιά» της Αθήνας και θα απαιτήσουν επενδύσεις ύψους δεκάδων εκατ. ευρώ. Περιοχές όπως το Γκύζη και οι Αμπελόκηποι, δεν αποκλείεται να αποτελέσουν το νέο επίκεντρο της πόλης, αντίστοιχα με εκείνο που είχε σημειωθεί στο παρελθόν στην περιοχή του Ψυρρή», σχολιάζει ο πρόεδρος του E-Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας.

Η Διπλή Ανάπλαση θα ξεκινήσει τέλη του 2021 και η υλοποίησή της θα διαρκέσει 3-4 χρόνια. Η ανάπτυξή της θα γίνει βάσει του Προεδρικού Διατάγματος του 2012.

«Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πλέον νομικές εντάσεις και προσφυγές που θα μπορούσαν να καθυστερήσουν την υλοποίησή του», καταλήγει ο κ. Μπάκας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News