"Γκρίνια" από Παππά στο Instagram (pic)

Τα... όργια του Παππά (vid)

Μπορεί να τελείωσε η αγωνιστική χρονιά για τον Νίκο Παππά, αλλά οι “δουλειές” δεν τελειώνουν ποτέ και με έναν αρκετά… ιδιαίτερο τρόπο είναι συνεχώς σε φόρμα.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods χαλαρώνει με τους κολλητούς του στην Ύδρα και στα γύρω νησιά με σκάφος και ο Έλληνας άσος μετατράπηκε σε… μούτσος, καθώς κάνει όλες τις δουλειές που χρειάζεται να γίνει σε ένα μικτό πλοίο.

Μάλιστα ο Παππάς, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Instagram, μας παρουσίασε έναν από τους φίλους του και ανέλυσε τα “μαρτύρια” που τραβάει στις διακοπές του.

Αναλυτικά

“Όλη τη βρώμικη δουλειά εγώ φέτος που..συνήθισα κ μέσα στον χειμώνα άλλωστε… δεσίματα, πλυσίματα, μουράγια… Μέχρι κ στο λιμάνι της Αιδηψού θα πέσω αν χρειαστεί…αρκεί να είσαι έτοιμος να γλεντήσουμε τον @romanrodo και το βαρκοειδες που ετοιμάζει όταν έρθει η ώρα..”

Μπομπάρα σε απόδοση 20,00 από τον Loi και η στήλη του Μπετατζή… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News