Γκριγκόνις: «Εύχομαι να συνεχίσω τη παράδοση του Σάρας...» (vid)

Γκριγκόνις: «Εύχομαι να συνεχίσω τη παράδοση του Σάρας...» (vid)

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (16/9) ο Μάριους Γκριγκόνις προκειμένου το προσεχές διάστημα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

«Νιώθω πολύ όμορφα! Είχα στο μυαλό μου ότι θα έρθω στην Αθήνα εδώ και περίπου δύο μήνες και είμαι ενθουσιασμένος», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφος στην κάμερα του paobc.gr και συνέχισε αναφερόμενος στους Λιθουανούς που έχουν αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό:

«Εύχομαι να συνεχίσω την παράδοση! Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών γιατί εκείνοι οι παίκτες ήταν πολύ καλοί, ιδιαίτερα ο Σαρας, ο Σισκάουσκας ο Μασιούλις… Για τον Γιαφτόκας δεν ήταν το ίδιο, αλλά ήταν όλοι καλοί παίκτες».

Όσο για τους στόχους που θέλει να εκπληρώσει με τον Παναθηναϊκό, σημείωσε: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για στόχους, πάντα προτιμώ να υπόσχομαι λιγότερα και να φέρνω καλύτερα αποτελέσματα! Μπορώ να εγγυηθώ πως θα παλεύουμε και ότι θα προσπαθούμε για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Ξέρω ότι οι φίλαθλοι της ομάδας είναι παθιασμένοι και έχουν μεγάλη ενέργεια, προσωπικά θέλω να το φέρουμε αυτό και στο παρκέ. Ας το κάνουμε όλοι μαζί!».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News