Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός Live Streaming

Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός Live Streaming

Γκραν Κανάρια – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 28/2/2019 – 22:00
  • Gran Canaria Arena
  • Novasports 1

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη γκραν Κανάρια στο πλαίσιο της 24ης αγνωστικής της Euroleague. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κερδίσει τη Γκραν Κανάρια στο «σπίτι» της για να συνεχίζει να ελπίζει για πρόκριση.

Επτά αγώνες απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας και ο Παναθηναϊκός όλα δείχνουν πως χρειάζεται (τουλάχιστον) έξι νίκες για να είναι στα play offs.

Απόψε αντιμετωπίζει τη Γκραν Κανάρια στο Λας Πάλμας (22:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) έχοντας ανάγκη τη νίκη.

Ο Ρικ Πιτίνο είδε και τρίτο παίκτη του να μπαίνει στο απουσιολόγιο, αφού μετά τους τραυματίες Ματ Λοτζέσκι και Νίκο Παππά, νοκ άουτ τέθηκε και ο Ντεσόν Τόμας που ταλαιπωρείται από ίωση.

Η ομάδα του Βίκτορ Γκαρσία μπορεί να μην έχει ελπίδες πρόκρισης, αλλά ενισχύθηκε με τον σέντερ Κόρι Τζέφερσον και τον φόργουορντ Τζέικομπ Γουάιλι.

Πάντως θα λείψουν οι τραυματίες Λιούκ Φίσερ, Άνζεϊς Πασέτσνικς και ο ανέτοιμος Γιούλις Μπάες, ενώ αμφίβολος είναι ο Κιμ Τιλί, που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν αναμετρηθεί ποτέ άλλοτε πριν το 102-87 του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μ. Βρετανία).

Γκραν Κανάρια – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ένα τεράστιο θέμα χιλιάδων λέξεων φιλοξενεί το Ringer για τον Ρικ Πιτίνο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μιλά στον Αμερικανό δημοσιογράφο για όσα βιώνει στην Ελλάδα, τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πολλά άλλα.

Σε πολλές αποστροφές του λόγου του τονίζει πως «… αυτά τα πράγματα τα βλέπεις μόνο στην Ελλάδα». Από την αντιπαλότητα των αιωνίων, μέχρι και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι οπαδοί στο δρόμο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα λέει για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τη δημόσια εικόνα του. «Παίζει έναν ρόλο. Από κοντά είναι τελείως διαφορετικός, ένας καλοκάγαθος άνθρωπος (μτφ από sweetheart).

Έχει δημιουργήσει μια εικόνα λόγω του Scarface. Όμως στην πραγματικότητα είναι ένας business man», αναφέρει. «Χάνει μια περιουσία κάθε χρόνο. Το κάνει γιατί αγαπά τον Παναθηναϊκό.

τεράστιο πάθος γι’ αυτόν. Θέλει απεγνωσμένα να κερδίσει», προσθέτει, ενώ συμπληρώνει πως «… Νομίζω ότι δεν του πολυαρέσουν οι διαιτητές».

Όσο για την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον οπαδό του Ολυμπιακού που του είχε κάνει επίθεση στο ΣΕΦ, τονίζει χαριτολογώντας: «Αυτός ο τύπος θα εμφανιστεί μετά από έξι μήνες με δύο σπασμένα χέρια».

Για το λόγο που αποφάσισε να πει το ναι στον Παναθηναϊκό είπε: «Δεν κατηγορώ το Λούιβιλ για την απόλυσή μου, αλλά για τον τρόπο που έγινε. Μου έλειπε το μπάσκετ.

Πάντα ήμουν πολύ θετικός άνθρωπος και μισούσα το γεγονός ότι είχα γίνει πικρόχολος. Ήθελα να ξεφύγω από αυτό. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είπα το ναι στον Παναθηναϊκό. Καθόμουν στο σπίτι, έβλεπα μπάσκετ και ήμουν πικραμένος. Αυτό δεν είναι καθόλου υγιές».

Αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα είπε: «Οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι πολύ καλές, είναι λιγοστές».

Αποκάλυψε, δε, πως ήθελε να γλιτώσει την… αγγαρεία του All Star Game. «Προσπάθησα να απαλλαγώ από την υποχρέωση του All Star Game, αλλά μου είπαν πως θα με τιμωρούσαν με δύο αγώνες».

Για το μέλλον του, όλα είναι θολά και δεν αποκλείει τίποτα. «Είναι ένα ωραίο μέρος, γιατί δεν ξέρω πού θα είμαι σε έναν μήνα. Ξέρω πως θα είμαι εδώ, αλλά δεν έχω ιδέα τι ακολουθεί»

Γκραν Κανάρια – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ίωση και πυρετός κράτησαν τον Ντεσόν Τόμας εκτός από το ταξίδι στη Λας Πάλμας κι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Γκραν Κανάρια χωρίς τον πιο φορμαρισμένο του παίκτη μετά από τον MVP Νικ Καλάθη.

Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ ήταν ανέκαθεν από τους πλέον φιλότιμους στην ομάδα, αλλά αδυνατούσε να παρουσιαστεί συνεπής.

Οι εμφανίσεις του κυμαίνονταν από πολύ χαμηλά μέχρι οριακά διψήφιους αριθμούς, αλλά ποτέ χωρίς οι τελευταίες να είναι διαδοχικές. Όλα αυτά μέχρι πριν από περίπου ενάμιση μήνα. Από το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας(19η αγων.) και μετά ο Παναθηναϊκός έχει βρει ακόμη έναν MVP μετά από τον Νικ Καλάθη.

Έκτοτε ο άλλοτε παίκτης της Ναντέρ, της Μπαρτσελόνα, των Όστιν Σπερς, της Αναντολού Εφές και της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι σταθερά διψήφιους σε πόντους και με βελτιωμένα ποσοστά ευστοχίας, ετοιμοπόλεμος στη μάχη για το ριμπάουντ και, παρά τα κάμποσα λάθη, διψήφιος και σε performance index rating.

Δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό το σερί δε θα έχει άλλη συνέχεια. Ίωση και πυρετός τον έθεσαν εκτός μάχης για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα κι ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει αλλού στη Gran Canaria Arena τους αριθμούς του από κάθε απόσταση στην επίθεση και τις βοήθειές του στην άμυνα.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 22:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

Γκραν Κανάρια – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το gran canaria panathinaikos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News