Γκουντάιτις: «Παραμένει στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, έχει τους καλύτερους οπαδούς»

Παναθηναϊκός: Δυνατά για τρίτη του μεταγραφή ο Εξάστερος

Ο 29χρονος δυναμικός Λιθουανός σέντερ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως μέλος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και μιλώντας στο sportday.gr αναφέρθηκε στην αντίδραση που είχε στο άκουσμα της πρότασης, στους λόγους που τον έκαναν να φορέσει τα πράσινα, στον Γκριγκόνις, αλλά και στον Γιώργο Παπαγιάννη.

Αναλυτικά:

«Ήμουν πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος που θα έχω την ευκαιρία για να αγωνιστώ μπροστά στους κορυφαίους οπαδούς της Ευρώπης. Το να φορέσεις αυτή τη φανέλα αυτής της ομάδας που έχει μια τεράστια ιστορία, είναι πάντα μια μεγάλη τιμή και ευθύνη. Έτσι ένιωσα ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος αυτού του τεράστιου οργανισμού που ονομάζεται Παναθηναϊκός».

«Πραγματικά, θα δίνω τα πάντα για αυτή την ομάδα, για τον Παναθηναϊκό. Θα είμαι συγκεντρωμένος για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Αυτό θέλω, αυτό θέλουμε. Τους θέλω στο γήπεδο, να είναι όσο πιο θορυβώδεις γίνεται. Να μας στηρίξουν δυνατά, όπως κάνουν στο ΟΑΚΑ. Να μας στηρίζουν με όλη τη δύναμή τους. Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί»!

«Ξεκάθαρα, η ιστορία της ομάδας, ο προπονητής (σ.σ. Ντέγιαν Ράντονιτς) για τον οποίο έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια και όπως σου είπα και πριν, ο Παναθηναϊκός έχει τους καλύτερους οπαδούς. Ο Παναθηναϊκός παραμένει στη κορυφή και φυσικά η Αθήνα είναι μία από τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News