Γκονζάλεζ στο newspao.gr : "Αν παίξουμε όπως σήμερα θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό"

Γκονζάλεζ

Μετά την εύκολη επικράτηση επί του Παμβοχαϊκού, ο Πέπε Γκονζάλεζ μίλησε στο newspao.gr και το Στέλιο Σαϊπά για το τι οδήγησε σε αυτή την εύκολη νίκη αλλά και για το τι πιστέυει σχετικά με τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στον Οσφπ την Τρίτη (24/1).

Δείτε τις δηλώσεις του Αργεντίνου διαγωνίου στο newspao.gr και το Στέλιο Σαϊπά :

Η ομάδα σήμερα πήρε μια έυκολη νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα. Τι βοήθησε στο να έρθει αυτό;

“Σήμερα ήμασταν πραγματικά πολύ καλοί. Παίξαμε ωραίο βόλεϊ κάναμε πολύ λίγα λάθη και εκμεταλλευτήκαμε αυτά των αντιπάλων παίρνοντας το εύκολο 3-0. Επιπλέον, λειτουργήσαμε πολύ καλά στο μπλοκ και σταματήσαμε από την αρχή τους αντιπάλους με μεγάλη επιτυχία.

Παίξατε πολύ ωραία και κρατήσατε το αήττητο εντός έδρας. Πιστεύεις πως εδώ στην Κυψέλη ο κόσμος σας δίνει έξτρα κίνητρο για τη νίκη;

Πιστεύω ότι κατά κύριο λόγο εξαρτάται από εμάς. Εξαρτάται από την ομάδα και από κάθε παίκτη που τα δίνει όλα. Σήμερα όλοι οι παίκτες ήμασταν εξαιρετικοί και αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι θα είμαστε μία ομάδα που θα χάνει πάρα πολύ δύσκολα.

Τώρα έχετε την Τρίτη τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ξέρουμε ότι είναι ένας ημιτελικός, ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι πρώτος αλλά αν παίξουμε όπως σήμερα, πιστεύω πως έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να νικήσουμε το ντέρμπι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News