Γκονζάλες: Θα έλεγε "ναι" στον Παναθηναϊκό

Με Έκι Γκονζάλες τα καλύτερα γκολ όλων των εποχών στο Champions League

Για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό μίλησε για άλλη μία φορα ο Έκι Γκονζάλες, τονίζοντας ότι θα έλεγε «ναι» σε μία πρόταση των πρασίνων…

Ακόμα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στις οφειλές του Παναθηναϊκού στο πρόσωπό του αλλά και στις αναμνήσεις του με τους πράσινους

Αναλυτικά

Για τις οικονομικές διαφορές και την πρόταση για το πόστο του σκάουτ: «Όντως υπήρχαν κάποιες οικονομικές διαφορές με την προηγούμενη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά είναι ήδη σε ρύθμιση. Υπήρξε πρόταση, αλλά δεν προχώρησε. Εγώ βρίσκομαι στο Ροζάριο με την οικογένειά μου. Ασχέτως των οικονομικών ζητημάτων εγώ και ο Παναθηναϊκός πάμε μαζί. Πάντα θα θυμάμαι τον Παναθηναϊκό με αγάπη».

Για τις καλύτερες και τις χειρότερες μνήμες που έχει από το Τριφύλλι: «Σίγουρα η κατάκτηση του νταμπλ και το ματς κόντρα στην Άρσεναλ ήταν οι δύο πιο δυνατές στιγμές που έχω κρατήσει από τα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό. Βέβαια υπήρχαν και άλλες άσχημες στιγμές, οι οποίες υπάρχουν ούτως ή άλλως στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Ένας τραυματισμός, μια διαφωνία με τη διοίκηση, αλλά αυτά ξεπερνιούνται. Το ζήτημα είναι τι κρατάει ο κάθε άνθρωπος».

Για το αν θα το σκεφτόταν σε μία ενδεχόμενη πρόταση του Παναθηναϊκού: «Αν ήταν να μείνω στο Ροζάριο, τότε ναι. Έχω πάρει την απόφαση να μείνω στο Ροζάριο με την οικογένειά μου, αλλά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ με τον Παναθηναϊκό. Απλά αυτή η απόφαση είναι προσωπική και δεν μπορώ να φύγω».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News