Γκομελ - Αρης Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (27/7)

Γκομελ - Αρης Live Streaming

Γκομελ – Αρης Live Streaming | Gomel – Aris Live Streaming: Τσεκάρει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League ο Άρης και στο βάθος του μυαλού του σκέφτεται τους ομίλους της διοργάνωσης. Οι Θεσσαλονίκεις θα… φιλοξενηθούν (Τετάρτη 21:00) στο ίδιο τους το σπίτι από την Γκόμελ, αφού οι Λευκορώσοι λόγω του πολέμου ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία επέλεξαν να παίξουν και το 2ο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων. 

Η επικράτηση του Άρη με σκορ 5-1 ουσιαστικά έχει μετατρέψει την υπόθεση της πρόκρισης και τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία. Οι παίκτες του Έρμαν Μπούργος στο πρώτο ματς έκαναν επίδειξη δύναμης κι έβγαλαν πάνω στο χορτάρι τις επιθετικές τους αρετές. Συγκεκριμένα όλοι οι παίκτες που πλαισίωσαν την μεσοεπιθετική γραμμή (Γκρέι, Ιτούρμπε, Πάλμα, Καμάτσο) βρήκαν δίχτυα και οι «κιτρινόμαυροι» δεν πτοήθηκαν παρά το 0-1 των φιλοξενούμενων με αυτογκόλ του Φαμπιάνο.

Ωστόσο, στη ρεβάνς ο Χέρμαν Μπούργος δεν θέλει να δει σημάδια χαλάρωσης, αντίθετα περιμένει οι παίκτες του να διατηρηθούν σε καλό βαθμό ετοιμότητας εν όψει των αναμετρήσεων στην επόμενη φάση του Conference League. Ο Αργεντινός προπονητής έχει στο βάθος του μυαλού του ότι μετά την Γκόμελ θα ακολουθήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η Μακάμπτι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ιβιτς που είναι σαφώς πιο ισχυρή αντίπαλος.Conference League Live Streaming

Γκομελ – Αρης Live Streaming: Προσγειωμένος ο Μπούργος, τέλος ο Μινγκέθα

«Μένει ένα ακόμη ημίχρονο για να τελειώσει η αποστολή μας και να σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο. Οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν πως έπρεπε να παίξουν, το έβγαλαν στο γήπεδο και η νίκη είναι όλη δική τους. Μου άρεσε που είχαμε την ψυχραιμία μετά την ισοφάριση να ψάξουμε για περισσότερα γκολ», τόνισε ο Μπούργος μετά την επικράτηση με 5-1.

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής του Άρη με την άνεση που του δίνει το 5-1 θα έχει την ευκαιρία να ανακατέψει την τράπουλα και ενδέχεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό Ζερβίνιο που συνεχώς ανεβάζει στροφές.

Η Γκόμελ απέδειξε στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης ότι μειονεκτεί σε ποιότητα και ευρωπαϊκές παραστάσεις. Το γεγονός ότι δέχθηκε 3 γκολ σε 15 λεπτά αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Στη ρεβάνς το ζητούμενο για την ομάδα του Βλάντιμιρ Νεβίνσκι είναι να βελτιώσει την εικόνα της σε σχέση με το πρώτο ματς και να «χαμογέλασει» στην πρώτη επιστροφή της στην Ευρώπη μετά τη σεζόν 2012-13. 

 

Δεν πωλείται ο Πάλμα

Για τον Λουίς Πάλμα που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στον ποδοσφαιρικό Άρη μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο μάνατζερ του παίκτη, Πάουλο Ερνάντες. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Αν περίμενε αυτές τις εμφανίσεις: «Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Έχει περιθώρια βελτίωσης ακόμη μπροστά του. Ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, είναι παίκτης με σπουδαία στοιχεία και πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα».

Για το αν υπήρχε ανησυχία για το αν ο Πάλμα θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι μεγάλο το χάσμα ανάμεσα στα δύο πρωταθλήματα. Είναι διαφορετικό να παίζεις σε μια ομάδα όπως ο Άρης. Έχει ποιότητα, είναι αφοσιωμένος στην καριέρα του και ήμουν σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί».

Μίλησαν μετά το ματς με τη Γκόμελ και πώς ένιωθε ο Πάλμα: «Ήταν υπερβολικά χαρούμενος. Είναι αφοσιωμένος στην προσπάθεια, μπήκε με αυτοπεποίθηση. Νιώθει την εμπιστοσύνη του Μπούργος και θέλει να το ανταποδίδει. Θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις».

Την πρόταση από ομάδα του MLS: «Δεχθήκαμε μια πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων από ομάδα του MLS. Ο Καρυπίδης την απέρριψε γιατί τον θέλει αφοσιωμένο στο πρωτάθλημα και την ομάδα. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν τι θα γίνει. Ίσως πιάσει και τα διπλά. Με ρώτησε και τη δική μου άποψη και του είπα ότι συμφωνούσα μαζί του. Του είπα ότι δεν είναι ώρα να πουληθεί, έχει να δώσει πολλά στον Άρη».

Είναι στόχος του Πάλμα να βρεθεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα: «Το πρώτο του όνειρο ήταν να παίξει στην πρώτη κατηγορία και το πέτυχε. Το δεύτερο να κληθεί στην Εθνική και έγινε. Το τρίτο να πάει στην Ευρώπη και το κατάφερε. Το επόμενο είναι να παίξει σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα».

Γκομελ – Αρης Live Streaming: Τα μεγάλα ντέρμπι για τον Άρη

Από… νωρίς στα ντέρμπι ο Άρης που μόλις στην 3η αγωνιστική θα υποδεχτεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΠΑΟΚ. Δείτε αναλυτικά όλα τα ματς-«φωτιά» των Κιτρίνων στο φετινό πρωτάθλημα.

3η αγωνιστική: Άρης-ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική: Άρης-Ολυμπιακός

7η αγωνιστική: Άρης-ΑΕΚ

9η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Άρης

16η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Άρης

20η αγωνιστική: ΑΕΚ-Άρης

22η αγωνιστική: Άρης-Παναθηναϊκός

Γκομελ – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News