Γκόλεμιτς: Υποβιβάστηκε στην Ιταλία και «κοιτάει» Παναθηναϊκό

Γκόλεμιτς: Υποβιβάστηκε στην Ιταλία και «κοιτάει» Παναθηναϊκό

Δεν θέλει να αγωνιστεί στη Serie B τη νέα σεζόν ο Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς και φαίνεται πως θα αποχωρήσει από την Κροτόνε το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ μάλιστα, δεν θα έλεγε «όχι» στην προοπτική να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο μάνατζερ του 29χρονου Σέρβου αμυντικού προώθησε τον πελάτη του στο Τριφύλλι ενόψει καλοκαιριού σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Ο Γκόλεμιτς είχε μια γεμάτη σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα με 30 συμμετοχές και 2 γκολ, όμως, η Κροτόνε δεν κατάφερε να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Ο συμπατριώτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μπορούσε να τα βρει με τον προπονητή του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση ανασταλτικά στην ομάδα. Το 2018 πουλήθηκε από τη Λουγκάνο στην Κροτόνε έναντι του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News