Γκολάρες από Τσαλχάνογλου - Σάντσες, πρώτη η Ίντερ! (vids)

Γκολάρες από Τσαλχάνογλου - Σάντσες, πρώτη η Ίντερ! (vids)

Η Ίντερ επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A χάρη στη νίκη της με 4-0 επί της Κάλιαρι στο “Τζιουζέπε Μεάτσα”.

Η Ίντερ βρέθηκε στην κορυφή της Serie A στην πρεμιέρα και επέστρεψε σε αυτήν με το πέρας της 17ης αγωνιστικής, ύστερα από τη νίκη της με 4-0 επί της Κάλιαρι στο “Τζιουζέπε Μεάτσα” και το στραβοπάτημα της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Μίλαν στο Ούντινε.

Οι “νερατζούρι” είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκαν λίγο πριν από τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο Χακάν Τσαλχάνογλου εκτέλεσε κόρνερ το οποίο μετέτρεψε στην 6η φετινή ασίστ του ο Λαουτάρο Μαρτίνες με κεφαλιά. Λίγα λεπτά αργότερα η υπόθεση νίκη θα μπορούσε να είχε κλειδώσει αν ο Αλέσιο Κράνιο δεν απέκρουσε πέναλτι του Αργεντινού επιθετικού (με τον Τούρκο μέσο να αστοχεί στο ριμπάουντ).

Με την έναρξη του 2ου μέρους το γκολ ήρθε, αυτήν τη φορά με πάσα του Νικολό Μπαρέλα και υπέροχο βολέ του Αλέξις Σάντσες, μόλις στη δεύτερη εμφάνισή του ως βασικός στο πρωτάθλημα. Όλα είχαν κριθεί και το μόνο που απέμενε ήταν να διαπιστωθεί το τελικό σκορ. Τσαλχάνογλου και Μαρτίνες το εκτόξευσαν στο 4-0, με την ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη (κάθισε στον πάγκο), να παραμείνει στη ζώνη του υποβιβασμού.

sport24

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News