Γκολάρα ο Αθανασακόπουλος, στο 1-1 οι πράσινοι

Παναθηναϊκός Β': Φιλικό με τον Λεβαδειακό στο Κορωπί

Η αγωνιστική απραξία ελέω του ρεπό αυτή την εβδομάδα στην Betsson Super League 2 καλύφθηκε στον Παναθηναϊκό Β από την φιλική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Το Τριφύλλι είχε καλή απόδοση συνολικά και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Σημαντικότερο από αυτό ή το τελικό 1-1, όμως, ήταν για τον Σωτήρη Αντωνίου το γεγονός ότι είδε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του σε δράση.

Δίνοντάς τους χρόνο συμμετοχής και κάνοντας διάφορες δοκιμές ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, ενώ επέστρεψε και ο Αγκοστίνιο.

Ο Παναθηναϊκός Β είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αθανασακόπουλου στο 31ο λεπτό και πήρε το προβάδισμα στο 53’. Όταν ο Μπιλάλ πίεσε τον Μάρκοβιτς εκείνος έκανε το λάθος, ο Καρβούνης πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και με μακρινό σουτ έκανε το 1-0 σε κενή εστία.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, ακολούθησαν αρκετές αλλαγές, ωστόσο οι Πράσινοι είχαν μια ακόμα σημαντική ευκαιρία στο 64’. Με τον Τερεζίου να σουτάρει από θέση έξω δεξιά και τον Μάρκοβιτς να πέφτει στην απέναντι γωνία, διώχνοντας εντυπωσιακά.

Η ομάδα της Βοιωτίας ισοφάρισε με σουτ του Σκβάρκα μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ και ολιγωρία της άμυνας του Παναθηναϊκού Β, στο 66ο λεπτό. Παράλληλα, κέρδισε πέναλτι με τον Δούμτσιο στο 74’, αλλά ο Ξενόπουλος έπεσε σωστά στη γωνία του και απέκτρουσε την εκτέλεση του Βρακά, διατηρώντας το 1-1 μέχρι τέλους.

Ακολουθεί διήμερο ρεπό ενώ η έναρξη της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό θα ξεκινήσει από το προσεχές Σάββατο (10/12), με προπόνηση στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος (46’ Σουρδής, 60’ λ.τ. Ξενόπουλος, 75’ Μαργκόνο), Ανδρικόπουλος, Προδρομίτης (75’ Κωστόπουλος), Αντωνίου, Τερεζίου (70’ Νταμπίζας), Βουτσάς (46’ Καρβούνης), Σερπέζης (46’ Καραμπάς), Γκουστάβο (46’ Ηλιάδης), Αθανασακόπουλος (75’ Ματσαδές), Σαρδέλης (46’ Δημητριάδης), Μπιλάλ (78’ Αγκοστίνιο).

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς (46’ Μάρκοβιτς), Ντεντάκης (60′ Τζημόπουλος), Τσάπρας, Μπαχανάκ (85′ Κωνσταντινίδης), Βήχος (78′ Παναγιώτου), Μεχία (60′ Γιαννιώτας, 87′ Ντουκαρά), Νίκας, Βρακάς (78′ Μουτίνιο), Λούα Λούα (46′ Δούμτσιος), Σκβάρκα (87′ Τορό), Πέτρε (46′ Τσιριγώτης, 83′ Συμελίδης).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News