Γκολ - ασίστ - απόκρουση του 2021 στον Παναθηναϊκό (vids)

Γκολ - ασίστ - απόκρουση του 2021 στον Παναθηναϊκό (vids)

Το Newspao.gr αποφασίσει για το γκολ, την ασίστ και την απόκρουση της χρονιάς στον Παναθηναϊκό και αποχαιρετά το 2021.

Υπήρξαν αρκετές σημαντικές ποδοσφαιρικές στιγμές στο χορτάρι και ο Νότης Καμπέρης καλείται να ξεχωρίσει τις κορυφαίες στις τρεις δημοφιλέστερες κατηγορίες.

ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο ματς που θα ήθελε να ξεχάσει κάθε Παναθηναϊκός σημειώθηκε το ομορφότερο τέρμα του 2021. Ο Μαουρίσιο έκανε… το αδιανόητο, το βραζιλιάνικο, το μαγικό. Απέφυγε «μαεστρικά» με το γόνατο τον Μπουχαλάκη και σούταρε πριν σκάσει η μπάλα κάτω για να βρει δίχτυα. Ο Σα τινάχτηκε, αλλά ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Αν δει κανείς αυτό το γκολ σε ριπλέι, θα εντυπωσιαστεί από το πόσο «αυτοματοποιημένα» κατέληξε η μπάλα στον Μακέντα και από κει στα δίχτυα του ΠΑΟΚ. Ο Μπόλονι είχε στο πλάνο του το τρίγωνο «Βιγιαφάνιες – Χατζηγιοβάνης – Μακέντα» στο ανοιχτό γήπεδο προκειμένου να απειλήσει με τρεις επαφές την αντίπαλη εστία.

Στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης στη Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έκανε μια απόκρουση μεγάλου τερματοφύλακα σε σουτ του Καρέλη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News