Γκιστ: "Όλοι ξέρουν ποιος ήταν ο Θανάσης - Να μην θεωρούμε έκπληξη τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ"

H βαθμολογία της Euroleague - "Βυθίζεται" ο Παναθηναϊκός

Διαβάστε τι δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ ενόψει του αγώνα με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

«Θέλω να στείλω τα συλλυπηρήρια μου στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και την οικογένεια του Παναθηναικού. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις μία απώλεια. Ήταν ένα μεγάλο μέρος του Παναθηναικού, εξέφραζε πολλά από αυτά που εκφράζει ο σύλλογος. Όλοι ξέρουν ποιος ήταν και τι έχει κάνει αυτή η οικογένεια για την ομάδα.

Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι. Είμαστε σε καλή κατάσταση, μετράμε τέσσερις σερί νίκες και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να κάνουμε όσα κάνουμε και μας επιτρέπουν να κυριαρχούμε στο παιχνίδι. Θα βγούμε έξω για να παλέψουμε, δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι μία καλή ομάδα, ξέρει τι πρέπει να κάνει σε άμυνα και επίθεση. Είμαστε στο σπίτι μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Κανένας στα αποδυτήρια δεν σταμάτησε να πιστεύει. Παίζουμε καλά, είμαστε σε καλό ρυθμό αλλά δεν πρέπει να το δούμε άλλο. Νικήσαμε στη Μόσχα αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Δεν πρέπει να το θεωρούμε έκπληξη, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είναι νορμάλ να κερδίσουμε σε τέτοια ματς, πρέπει να ξέρουμε ότι είμαστε μία ομάδα που πρέπει να κερδίζει παντού».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News