Γκιστ: «Ήρθαμε να κερδίσουμε, ξέρουμε ότι θα είναι "τρελή" η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ» (vid)

Ο Παναθηναϊκός ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ - Νίκη επί της Μπουντούτσνοστ και τώρα...play off!

Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπορεί να «σπάσει» την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και να φέρει το πλεονέκτημα στο ΟΑΚΑ είναι ο Τζέιμς Γκιστ.

«Ήταν στενάχωρο. Μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη στο τέλος του αγώνα. Κάναμε ένα αξιοπρεπές παιχνίδι αλλά μπορούμε ακόμη καλύτερα ως ομάδα βγάζοντας περισσότερη πειθαρχία και λίγη ακόμη επιθετικότητα. Δώσαμε αποδείξεις και στείλαμε ένα μήνυμα στο πρώτο ματς, ότι δεν ήρθαμε απλά για να παίξουμε. Ήρθαμε για να κερδίσουμε» τόνισε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας και προσέθεσε:

«Σίγουρα η πρώτη αναμέτρηση λειτουργεί ως αναγνωριστική και στην δεύτερη ξέρεις τι να περιμένεις. Θα είναι πιο δύσκολα αλλά στο τέλος της ημέρας νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι. Έχουμε αυτοπεποίθηση ως ομάδα και αυτό είναι που μετράει. Εκτιμούμε την στήριξη του κόσμου.

Η ομάδα είναι μία από τις σπουδαιότερες στην Ευρώπη έχοντας μία από τις μεγαλύτερες βάσεις φιλάθλων στον κόσμος. Το γεγονός αυτό και η παρουσία στα εκτός έδρας ματς σημαίνει πολλά, σημαίνει τα πάντα. Θα προσπάθήσουμε να κερδίσουμε την Παρασκευή και μετά ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ θα είναι “τρελή”».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News