Γκιστ: «Αυτό είναι το πρόβλημά μας»

"Εξάστερη" φάπα στον αγαπημένο του πελάτη, με κορυφαίο τον Παππά!

Τους λόγους του ντεφορμαρίσματος που διανύει ο Παναθηναϊκός ανέλυσε ο Τζέιμς Γκιστ και τόνισε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν τη Νταρουσάφακα.

Ο Αμερικανός ψηλός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι που δουλεύουμε, είναι δύσκολη σεζόν, κάθε χρονιά έχει σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να δουλεύουμε, μόνο με τη δουλειά θα τα καταφέρουμε. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης αλλά όχι μόνο. Παρόλο που έχουμε χάσει αρκετά ματς, έχει να κάνει και με την προσπάθεια σε κάθε αγώνα. Σε πολλά σημεία δεν είμαστε συνεπείς επιθετικά και αμυντικά. Εδώ είναι Ευρωλίγκα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και ενωμένοι, δεν μπορούμε να χάσουμε την συγκέντρωσή μας ούτε για 2-3 λεπτά».

Για τη Νταρουσάφακα: «Δεν έχει να κάνει με το ρεκόρ. Είναι μία ομάδα που είναι μέσα στο ματς μέχρι το φι-νάλε, παρά τις ήττες της. Είναι μία σκληρή ομάδα. Αν κρίνεις με βάση την βαθμολογία θα πεις ότι είναι μία κακή ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί τέτοιες δεν υπάρχουν στην Ευρωλίγκα».

Για τον Μάικλ Έρικ: «Είναι σαν… φορτηγό! Είναι παίκτης που κάνει την διαφορά για τη Νταρουφάφακα. Εμείς πρέπει να παίξουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κανένας παίκτης δεν μπορεί να κρίνει μία αναμέτρηση μόνος του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News