Γκελαούζος: «Δεν θα έκανα παρέα με τον Τσιτσιπά»

Γκελαούζος σε ΠΑΕ: «Δεν έγινα το επιθετικό χαφ που ονειρευόμουν, αλλά φέρνω τίτλους!»

Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος ανέφερε στο SDNA πως δεν θα έκανε παρέα με τον Στέφανο Τσιτσιπά για συγκεκριμένους λόγους.

Αναλυτικά:

«Αναγνωρίζω την προσπάθεια και το επίπεδο του καθενός, από εκεί και πέρα μία και τον ανέφερες ο Τσιτσιπάς δεν είναι ένας άνθρωπος που θα έκανα παρέα. Θα έκανα όμως με τον Τεντόγλου ή τον Αντετοκούνμπο. Μου αρέσει η απλότητα. Και εγώ εκτιμώ την ποιότητα, αλλά δεν με αφορά η πολυτέλεια. Έχω βγάλει βδομάδα με δύο ευρώ και να πηγαίνω σούπερ μάρκετ να παίρνω τα πιο φτηνά μακαρόνια. Την πρώτη φορά που το έζησα δεν μου άρεσε, τη δεύτερη το χάρηκα, έλεγα: “Ω, ρε φίλε πάλι πείνα”.

Δεν έχω θέμα με τον χαρακτήρα του Τσιτσιπά μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί, αλλά παρέα πώς θα μπορούσα να κάνω με έναν άνθρωπο που δεν θα μπορούσα να συνεννοηθώ; Εγώ θα του έλεγα πάμε να φάμε την χειρότερη τυρόπιτα στο κέντρο και αυτός θα μου έλεγε ίσως ότι θέλει κάτι πιο ποιοτικό, σούσι… Εγώ θα ήμουν χαρούμενος να πάω σπίτι και να φάω τηγανητές πατάτες με αυγά και αυτός με μαύρο χαβιάρι. Ίσως να μην είναι έτσι ως άνθρωπος και να είναι αυτό που θέλει να προβάλλει, αν τον γνώριζα ίσως άλλαζα άποψη…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News