Γκαμπριέλ Φουέντες: Κολομβιανός μπακ στο ραντάρ του Παναθηναϊκού (vid)

Γκαμπριέλ Φουέντες: Κολομβιανός μπακ στο ραντάρ του Παναθηναϊκού (vid)

Η ανάγκη του Παναθηναϊκού να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι εμφανέστατη, ειδικά αν κάποιος παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο newspao.gr, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης είναι και με τα δύο πόδια στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό με τον ίδιο να ψάχνεται στο εξωτερικό.




Η ιστοσελίδα μας αποκαλύπτει ένα όνομα που έχει προταθεί για το αριστερό άκρο της άμυνας και έρχεται από τη μακρινή Κολομβία. Γενικότερα, ο Παναθηναϊκός θα παίξει μπάλα και αυτό το καλοκαίρι από τη Λατινική Αμερική όπως και πέρυσι (Παλάσιος, Βιτάλ).

Ο Γκαμπριέλ Φουέντες της Ζούνιορ ΦΚ είναι μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στο γραμματοκιβώτιο της ΠΑΕ και παρακολουθείται από τους ανθρώπους της ομάδας. Ο 25χρονος έχει σημειώσει 24 συμμετοχές σε Κόπα Σουνταμερικάνα, Κόπα Κολούμπια και Λίγκα Ντιμάγιορ για 1 γκολ και 2 ασίστ. Η χρηματική του αξία ανέρχεται λίγο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News