Γήπεδο μπάσκετ στον Βοτανικό: Οι λεπτομέρειες, το οικόπεδο, οι θέσεις και το…ΟΑΚΑ!

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με τη Φενερμπαχτσέ

Ξεκάθαρο είναι πλέον πως η διπλή ανάπλαση θα προχωρήσει χωρίς γήπεδο μπάσκετ, σύμφωνα με το ισχύον προεδρικό διάταγμα, προκειμένου να μην υπάρχουν νέες προσφυγές.

Συνεπώς, το γήπεδο μπάσκετ θα γίνει σε όμορο οικόπεδο, εκτός Π.Δ., προκειμένου να μην καθυστερήσει άλλο η ανέγερση των εγκαταστάσεων ΠΑΕ – Ερασιτέχνη.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

«Στραβωμένοι παίκτες με Ρόκα-Πογιάτος»

Τέλος δύο από τον Παναθηναϊκό – Πού πήγαν

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Το εν λόγω οικόπεδο, εφάπτεται με το οικόπεδο που “πατάει” το ημιτελές εμπορικό κέντρο και είναι σε μικρή απόσταση από τη στάση Μετρό “Ελαιώνας”.

Η απόφαση που έχει -λοιπόν- ληφθεί από κυβέρνηση και Δήμο Αθηναίων είναι να προχωρήσει σύμφωνα με το Π.Δ. η διπλή ανάπλαση και το γήπεδο μπάσκετ να θωρακιστεί νομικά μόνο του και να γίνει με ανεξάρτητη διαδικασία από τις εγκαταστάσεις ΠΑΕ – Ερασιτέχνη.

Το γήπεδο 14.000 θέσεων που φαίνεται να έχουν στα σκαριά (+4 βοηθητικά) για το μπάσκετ θα περάσει από μία διαδικασία αντίστοιχη του γηπέδου ποδοσφαίρου και θα περιλαμβάνει νομοσχέδιο, ΣτΕ, -πιθανών προσφυγές- κ.ο.κ. μέχρι να θωρακιστεί. Μόλις θωρακιστεί θα ξεκινήσει και η ανέγερσή του.

Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει πως για όσα χρόνια χρειαστούν μέχρι την τελική κατασκευή του μπασκετικού γηπέδου στο Βοτανικό, να δοθεί στην ΚΑΕ με πολύ ευνοϊκούς όρους και δυνατότητα εμπορικών χρήσεων το μπασκετικό γήπεδο του ΟΑΚΑ.


Eλέγξτε επίσης

Σκληρή απάντηση Φώτση σε Μπουρούση;

Σκληρή απάντηση Φώτση σε Μπουρούση;

Μια αινιγματική ανάρτηση έκανε στο instagram ο Αντώνης Φώτσης, που οι περισσότεροι το εξέλαβαν ως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.