Γιούχα στο ΟΑΚΑ με την Αλμπα

Γιούχα στο ΟΑΚΑ με την Αλμπα

Δύο παρατάσεις χρειάστηκε πέρσι ο Παναθηναϊκός για να …χάσει από την Αλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ που θα παίξει με τους πράσινους όντας πιο φρέσκια μιας κι οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα τα έδωσαν όλα σωματικά και ψυχικά για να λυγίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης που τη σκαπούλαρε τελικώς από το Μαρούσι με το ροζ φύλλο έχοντας και την βοήθεια των “γκρι”.

Πέρσι οι Γερμανοί “σκότωσαν” τις πιθανότητες του τριφυλλιού για επικράτηση χάρη στο μεγάλο (έμμεσο) τρίποντο στα 8.9” πριν το τέλος από τον Λουκ Σίκμα κι ενώ αστόχησε στην εκπνοή ο Ταϊρίς Ράις (των 0/4 σουτ σε 9’15” συμμετοχής) με τον Αμερικανό να μην βρίσκει ούτε καν στεφάνι στο τρίποντο απελπισίας που εξαπέλυσε.

Αυτό που μας έμεινε ήταν τα γιούχα στο τέλος του αγώνα από τους φίλους του Παναθηναϊκού, μετά το φινάλε του… πενηνταλέπτου, σπανιότατο έως ανύπαρκτο φαινόμενο στο ΟΑΚΑ εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Οι οπαδοί δεν άντεξαν το γεγονός ότι ο πρωταθλητής έχασε από τον Μάρτιν Χέρμανσον και τον Λουκ Σίκμα. Ο πρώτος έκανε τα πάντα στο “1”, εκτός από το μεγαλύτερο βάρος της δημιουργίας και της άμυνας στον Νικ Καλάθη τα πήγε περίφημα, έχοντας 20 πόντους (με 7/10 δίποντα, 2/8 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 6 λάθη σε 40’06” συμμετοχής.

Σπουδαίος κι ο Σίκμα που έφτασε κοντά στο τριπλ νταμπλ (14 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ).

Η σφαγή με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ:

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News