Γιόβιτς: Το παρασκήνιο με το ποσό και τις ομάδες που απέρριψε

«Το... ψάχνει για Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός - Υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι»

Το ποσό το οποίο έχει συμφωνήσει ο Γιόβιτς να πάρει, δείχνει την κάψα του, για να το πούμε ευγενικά, να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Δεν είναι μόνο ότι απέρριψε οποιαδήποτε άλλη συζήτηση, αλλά το ποσό για το οποίο συμφώνησε δείχνει ότι το μέγεθος του «τριφυλλιού» μετράει όσο κι αν λυσσάνε ορισμένοι περί του αντιθέτου.

Μια και δυο και τρεις χρονιές μέτριες δεν αλλάζουν το μέγεθος κανενός αληθινά μεγάλου. Μπορεί οι νταμπλούχοι Ελλάδας να βρίσκονται σε κάκιστη οικονομική μοίρα, αλλά το legacy δεν έχει τιμή.

Το νούμερο λοιπόν που συμφώνησε ο Γιόβιτς είναι απλά εκτός λογικής.

Δεν είναι απλό να προσπαθείς να πάρεις έναν παίκτη που είναι από το πάνω ράφι και να μην έχεις και λεφτά, για να τον κάνεις δικό σου.

Προφανώς και όλα έχουν ένα ρίσκο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει κανένα ρίσκο.

Αν βγει έπιασε το λαχείο, αν δεν βγει, μικρό το κακό. Εξάλλου με αυτά τα χρήματα που είχε διαθέσιμα θα έπαιρνε παίκτη από το BCL, ούτε καν Eurocup.

Πηγή: sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News