Γιόβιτς: Φοράει τα ερυθρόλευκα ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Γιόβιτς: Φοράει τα ερυθρόλευκα ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Ο Στέφαν Γιόβιτς είναι ελεύθερος και τα σερβικά Μέσα Ενημέρωσης μιλάνε για σοβαρή πιθανότητα να συμφωνήσει και να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα!

Κοντά στην επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα φέρεται να βρίσκεται ο Στέφαν Γιόβιτς μετά από 5 χρόνια, με τη σερβική ιστοσελίδα «sportske.net» να αναφέρει ότι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, είναι ελεύθερος και σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε πως αισθάνεται στο σώμα του καλύτερα από ποτέ. Μην ξεχνάμε πως για πολλά χρόνια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, οι οποίοι δεν τον εγκατέλειψαν ούτε στη θητεία του με τους “πράσινους”.

Υπάρχουν, πάντως, κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται εκτός από τον Ερυθρό Αστέρα στον οποίο αγωνίστηκε μεταξύ 2014-2017 και ήταν η εποχή που ο Γιόβιτς βρισκόταν στα καλύτερα και συμπεριλαμβανόταν μεταξύ των κορυφαίων πόιντ γκαρντ στην Ευρωλίγκα, ειδικά στο δημιουργικό-οργανωτικό κομμάτι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News