Γιοβάνοβιτς: «Τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Γιοβάνοβιτς: «Τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης για να μπορέσει να φύγει με καλό αποτέλεσμα από το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις χθεσινές δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE.

Ο Σέρβος τεχνικός του τριφυλλιού υπογράμμισε πως τέτοιου είδους παιχνίδια είναι διαφορετικά και τόνισε πως οι πράσινοι πρέπει να παρουσιαστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να μπορέσουν να είναι απαιτητικοί στον αγωνιστικό χώρο.

«Είναι απόλυτα φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο όταν κερδίζεις να είναι ακόμη καλύτερη η ψυχολογία. Το ίδιο και η διάθεση. Απλώς δεν νομίζω ότι αυτό σχετίζεται με το παιχνίδι που έχουμε κόντρα στην ΑΕΚ. Οταν ακολουθεί ένα ντέρμπι καταλαβαίνουμε όλοι ότι και η προετοιμασία των παικτών είναι πάντα διαφορετική. Ολοι θέλουν να συμμετέχουν και να παίξουν γιατί είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον», τόνισε αρχικά ο 59χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Η ΑΕΚ είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι πολύ καλός αντίπαλος και για μπορέσουμε ένα πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα είναι σημαντικό για εμάς θα πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Θα είναι ένας αγώνας που θα έχει υψηλό ρυθμό και πολλές μονομαχίες. Αρα θα πρέπει κι εμείς να παρουσιαστούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να μπορέσουμε να είμαστε απαιτητικοί στο συγκεκριμένο ματς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News