Γιοβάνοβιτς: «Θα λυθεί σύντομα αυτό το πρόβλημα - Δεν έχω παράπονο από τη διάθεση των παικτών»

Γιοβάνοβιτς: «Θα λυθεί σύντομα αυτό το πρόβλημα - Δεν έχω παράπονο από τη διάθεση των παικτών»

Στην πρωτοβουλία που είχε ο Παναθηναϊκός σε όλο τον αγώνα στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς…

Ο τεχνικός των πρασίνων δεν είχε παράπονο από την διάθεση των παικτών του μετά την ήττα με τον Αστέρα, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι το εκτός έδρας πρόβλημα θα λυθεί σύντομα.

Αναλυτικά

«Δεν ήμασταν κακοί στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα. Eλέγξαμε το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος, είχαμε κατοχή και προηγηθήκαμε, είχαμε την πρωτοβουλία σε όλο το ματς. Δεν είχαμε την κυκλοφορία στο τελευταίο τρίτο που θα μας έδινε κάτι παραπάνω, δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις, κάναμε λάθη στα δύο γκολ. Ουσιαστικά κερδίσαμε τον εαυτό μας, χωρίς να θέλω να μειώσω τη νικη του Αστέρα.

Κάναμε αρκετά σοβαρά λάθη. Όταν μία ομάδα έχει το σκορ υπέρ της γυρίζει περισσότερο πίσω, έπρεπε να βρούμε επιθετικές επιλογές που δεν είναι εύκολες όταν ο αντίπαλος αμύνεται με πολύς παίκτες. Όταν έχουμε μείνει πίσω δεν έχουμε καταφέρει να το ανατρέψουμε,όχι γιατί δεν προσπαθήσαμε. Η ήττα πονάει, δεν μπορώ να έχω παράπονο από τη διάθεση των παικτών, προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά μας έλειπε περισσότερο η ταχύτητα στο τελείωμα των επιθέσεων. Ανασταλτικά δεν κινδυνεύαμε από τον Αστέρα. Μπορεί να μας εμπνέει λίγο παραπάνω η έδρα μας, κάτι που είναι φυσιολογικό, αλλά αγωνιζόμαστε σε όλα τα ματς με το ίδίο σκεπτικό. Είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News