Γιοβάνοβιτς: Ρώτησε Κλάφουριτς πριν το «οκ» της μεταγραφής

Γιοβάνοβιτς: Ρώτησε Κλάφουριτς πριν το «οκ» της μεταγραφής

Σε συμφωνία με τον Ζβόνιμιρ Σάρλια έχει έρθει ο Παναθηναϊκός….

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται άμεσα στην Αθήνα, προκειμένου να τελειώσει τη μεταγραφή του στους «πράσινους».

Ο Κροάτης, ο οποίος ήταν μεταξύ των τριών πρώτων επιλογών του τεχνικού του «τριφυλλιού» Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είχε μείνει ελεύθερος από την Ανκαραγκουτσού, μετά από δικαστική διαμάχη που είχε με την τουρκική ομάδα.

Ρώτησε και… έμαθε ο Γιοβάνιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Γιοβάνιτς, όπως κάνει πάντα πριν δώσει το ΟΚ για κάποια μεταγραφή, φροντίζει να παίρνει πληροφορίες από πρόσωπα που γνωρίζουν καλά την εκάστοτε περίπτωση.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Γιοβάνοβιτς μίλησε με τον Ντιν Κλάφουριτς, ο οποίος προπόνησε τον Σάρλια στη Σλάβεν Μελούπο. ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τον Κλάφουριτς από την Κύπρο, αφού ο δεύτερος είχε εργαστεί στον Εθνικό Άχνας.

Ο Σάρλια άρχισε την καριέρα του από τη Σλάβεν Μπελούπο, από την οποία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον απέκτησε δανεικό το 2019. Στη συνέχεια έπαιξε δανεικός στην Κασίμπασα και πέρσι το καλοκαίρι τον απέκτησε η ομάδα της Άγκυρας για 350.000 ευρώ. Την τελευταία σεζόν είχε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις παίρνοντας και 14 κίτρινες κάρτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News