Γιοβάνοβιτς: Οι πρώτες κινήσεις για μεταγραφές, ρόστερ, προετοιμασία

Παναθηναϊκός: Ο Έρακ στο πλευρό του Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο στον Παναθηναϊκό. Ποιες οι πρώτες του κινήσεις.

Ο Σέρβος τεχνικός, μπορεί να αναλάβει επίσημα από την 1η Ιουνίου, ωστόσο θα κάνει ήδη κάποιες κινήσεις σε μερικά μέτωπα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, για:

– την προετοιμασία: Το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία αλλά δεν είναι ακόμη απόλυτα βέβαιο ότι θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του Αλκμααρ. Υπάρχουν τρία υποψήφια κέντρα και η απόφαση θα παρθεί ανάλογα και με τα φιλικά.

– το ρόστερ: Δεν θα αποχωρήσει κανείς παίκτης μέχρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας καθώς θα επαναξιολογηθεί όλο το ράστερ απ’ τον ίδιο έχοντας ήδη τσεκάρει τους πάντες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

– τις μεταγραφές: Οι κινήσεις θα γίνουν με βάση τα θέλω του σε παίκτες με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και υπάρχει διάθεση να ανεβεί αισθητά το μπάτζετ για να αποκτηθούν τέσσερις-πέντε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News