Γιοβάνοβιτς: Μια εβδομάδα στην Ελλάδα δίχως... να ανακοινωθεί!

Μέρα - νύχτα στο Κορωπί ο Γιοβάνοβιτς

Από τις 3/6 βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν τον έχει ανακοινώσει ακόμα, λόγω τυπικών ζητημάτων.

Πρώτος απέκτησε προπονητή ο Παναθηναϊκός (σε σχέση με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), αλλά τελευταίος, τελικά, θα ανακοινώσει!

Καθυστερεί χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το νέο της προπονητή και ταυτόχρονα, και οι πρώτες δηλώσεις εκείνου προς τον κόσμο της ομάδας, ενώ την ίδια ώρα, παραμένει άγνωστο αν και πότε θα υπάρξει Συνέντευξη Τύπου του Σέρβου προς τα ΜΜΕ.

Στις 23/5 έγινε η συμφωνία του έμπειρου τεχνικού με τον Γιάννη Αλαφούζο, στις 28/5 ο ίδιος ταξίδεψε στην Κύπρο και στις 3/6 πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης (10/6), δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την πράσινη ΠΑΕ με ορισμένα τυπικά ζητήματα να «φρενάρουν» την όλη διαδικασία.

Αυτό, βέβαια, δεν εμποδίζει σε τίποτα τον Γιοβάνοβιτς να δουλέψει σε εντατικούς ρυθμούς στο Κορωπί για τον Παναθηναϊκό της… επόμενης μέρας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News