Γιοβάνοβιτς: Κέρδισε το στοίχημα, ώρα να δει την πρόοδο

Παναθηναϊκός: Οι έξι «μεταγραφές» που θα τον αλλάξουν!

Τα ντέρμπι του Ιανουαρίου με τον Άρη και τους λιμανίσιους μπορούν να φτιάξουν την διάθεση του κόσμου. Με τέσσερις βαθμούς θα είσαι καλά, με έξι ο ενθουσιασμός θα είναι μεγάλος.

Το ζήτημα είναι μην έχουμε πισωγυρίσματα σε καταστάσεις φθινοπώρου.

Ο Ιβάν ξεκίνησε με πολλά στραβοπατήματα και άμεσα ο σύλλογος παγιδεύτηκε σε περιβάλλον υπόκωφης αλλά τρομακτικής γκρίνιας από το οποίο δεν μπορεί να βγει εδώ και δεκαετίες.

Κάποιες νίκες στη Λεωφόρο και κάποιες καλές εμφανίσεις έδωσαν στο κλαμπ τεχνητές αναπνοές, αλλά τίποτα περισσότερο.

Η ευκολία με την οποία στήθηκε στον τοίχο ο προπονητής ήταν κακό σημάδι, αλλά ο Τύπος αυτή τη φορά δεν ακολούθησε τον κόσμο στο ανάθεμα (όπως πέρσι με τον Λάζλο Μπόλονι) κι η ομάδα βρήκε τρόπο σιγά-σιγά να ρολάρει.

Στο ξεκίνημα της πάντως γινόταν φανερό πως κάθε εκτός έδρας στραβοπάτημα οφειλόταν στον προπονητή (και στις οποίες επιλογές του…) και κάθε νίκη σε καταπληκτικές ενέργειες ποδοσφαιριστών.

Του πήρε καιρό του Ιβάν να κερδίσει την εξέδρα, που τώρα περιμένει να δει την πρόοδο του Παναθηναϊκού στα δύσκολα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News