Γιοβάνοβιτς: «Καμπανάκι» από νωρίς - Tετ α τετ με παίκτες

Παναθηναϊκός: Έκανε οκτώ μεταγραφές, τις πέντε το τελευταίο δεκαήμερο!

Τους τρεις βαθμούς που θα του δώσουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια θέλει ο Παναθηναϊκός στην αποψινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στην σημερινή πρεμιέρα της Super League 1 τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας ως στόχο το «τρίποντο» που θα βοηθήσει ψυχολογικά και αγωνιστικά την ομάδα του Γιοβάνοβιτς ενόψει της δύσκολης απαιτητικής συνέχειας.

Από την πλευρά του, ο Σέρβις τεχνικός ήχησε από νωρίς το καμπανάκι, ζητώντας συγκέντρωση και εγρήγορση ζητά από τους παίκτες του.

Σύμφωνα με τη Livesport, ο Γιοβάνοβιτς, επισημαίνει σε όλους την κρισιμότητα του σημερινού παιχνιδιού με τον Απόλλωνα, καθώς ο Παναθηναϊκός με νίκη θα πράξει απλώς το αυτονόητο όμως αν χάσει η αντιστροφή του κλίματος τις δύο τελευταίες εβδομάδες θα εξανεμιστεί.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γιοβάνοβιτς είχε αρκετά τετ α τετ με τους πιο έμπειρους παίκτες κυρίως.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News