Γιοβάνοβιτς: «Κακή περίοδος» - Οι δηλώσεις μετά την ήττα

Γιοβάνοβιτς: «Κακή περίοδος» - Οι δηλώσεις μετά την ήττα

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη NOVA:

Για το ματς: “Νωρίς άλλαξαν οι ισορροπίες του ματς. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και έγινε πιο δύσκολο μετά την αποβολή του Κουρμπέλη. Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστούμε. Δεν κινδυνεύαμε αλλά δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε όπως θα μπορούσε με έντεκα παίκτες.

Δεν αξίζαμε να χάσουμε από τη μοναδική επίθεση του Αστέρα δεχθήκαμε γκολ, ενώ μπορούσαμε να βρούμε γκολ σε κάποιες τελικές προσπάθειές μας”.

Για τις τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς: “Προβληματιζόμαστε. Ήμασταν η πρώτη ομάδα για μεγάλο διάστημα. Όταν δέχεσαι τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια, προβληματίζεσαι. Υπάρχουν πολλά ματς μέχρι το τέλος. Είμαστε καλή ομάδα και θα αντιδράσουμε ως προς το παιχνίδι μας και τα αποτελέσματα”.

Για το αν θεωρεί φυσιολογική την κοιλιά του Παναθηναϊκού: “Δεν μπορώ να το πω ότι είναι φυσιολογική, αλλά είναι μία κακή περίοδος αγωνιστικά και βάσει αποτελεσμάτων”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News