Ενδεκάδα: Γι' αυτό Καρλίτος και όχι Ιωαννίδης από Γιοβάνοβιτς

Σκόραρε μετά από έξι μήνες ο Καρλίτος!

Αν έμπαιναν τα δοκάρια και μετρούσε το γκολ του Βιτάλ ο Παναθηναϊκός θα ξεκινούσε τη λίγκα με έξι διαφορετικούς σκόρερ, υπέροχο και μόνο που το γράφεις.

Στο τριφύλλι ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να κάνει το απλό: να απελευθερώσει την ομάδα από τις ψυχώσεις που χρόνια την βασανίζουν, δηλαδή να αποδείξει ότι μπορεί να πάρει τα γκολ του Μάρκους Μπεργκ από όλους.

Πέρσι επένδυσες σε ένα καλό σκόρερ (Καρλίτος), αλλά τον διαχειρίστηκες τόσο άσχημα που στο τέλος ο φουκαράς ο Ισπανός έγινε μέρος του προβλήματος ενώ οι αριθμοί του κάθε άλλο παρά άσχημοι είναι.

Ο κόουτς έχει την εξυπνάδα να καταλάβει ότι μια ομάδα χρειάζεται κυνηγούς που να κάνουν τη διαφορά γι’ αυτό εμπιστεύτηκε τον έμπειρο Καρλίτος κι όχι το πουλέν του που είναι ο Φώτης Ιωαννίδης για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής.

Ο μικρός πέρασε στο β΄ ημίχρονο στο ματς, θα έχει ευκαιρίες και φέτος αλλά μιας και ο Ίβηρας κοστίζει ακριβά στο κλαμπ ο κόουτς θέλει να μην πάει στράφι η επένδυση γι’ αυτό επιμένει σε αυτόν παρότι όλοι ξέρουμε ότι το στυλ του δεν τον ξετρελαίνει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News