Γιοβάνοβιτς: «Έμεινα ικανοποιημένος από τη διάθεση»

Γιοβάνοβιτς: «Έμεινα ικανοποιημένος από τη διάθεση»

Ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών του εμφανίστηκε μετά το 1-1 με την Αλ Τααβόν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε ότι έγιναν αρκετά λάθη που πρέπει να διορθωθούν, ενώ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μισό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

“Νομίζω ότι ήταν αρκετά δύσκολο παιχνίδι για την εποχή, αναφορικά με την περίοδο της προετοιμασίας που είμαστε αυτή τη στιγμή. Υπήρξαν αρκετά πράγματα που δεν ήταν όπως τα περίμενα, και θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα ως ομάδα. Υπήρχε προσπάθεια από τους παίκτες, αλλά μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Υπήρχαν λάθη τα οποία θα διορθώσουμε στη συνέχεια, αλλά ως πρώτο παιχνίδι έμεινα ικανοποιημένος από τη διάθεση. Όχι όμως από τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου μας δημιούργησε αρκετές δυσκολίες και η τακτική του συμπεριφορά. Είχαμε αρκετή πίεση, χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας και αναλωθήκαμε πολύ στην κάλυψη του χώρου και στα τρεξίματα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλύτερη εικόνα στο κομμάτι της κατοχής μπάλας, αλλά μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Υπήρχε προσπάθεια, αλλά αυτό το παιχνίδι ήταν για μας ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια“.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News