Γιοβάνοβιτς: Είδε από ειδική θέση το φιλικό - Τι είπε στην K-19

Ιβάν, ο προσεκτικός και γίνεται... και τρομερός!

Από τις εξέδρες του Κορωπίου για να έχει πανοραμική θέα επέλεξε να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι της ομάδας ανδρών του Παναθηναϊκού με την K19 ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος με την ολοκλήρωση του αγώνα έπλεξε το εγκώμιο των «μικρών».

Παρά το γεγονός πως οι Νέοι του Τριφυλλιού δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανδρική ομάδα, ο Σέρβος προπονητής αναγνώρισε την προσπάθειά τους, αλλά και το ταλέντο τους.

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο πράσινος τεχνικός, που παρακολούθησε το ματς από τις εξέδρες, για να έχει καλύτερη θέα από ψηλά, ανέφερε στους πιτσιρικάδες τα εξής:

«Είστε ένα πολύ καλό γκρουπ. Συνεχίστε την προσπάθειά σας και εμείς θα σας παρακολουθούμε συνέχεια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σας διαβεβαιώ πως θα παίξετε κι άλλα παιχνίδια με την πρώτη ομάδα μέσα στη σεζόν!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News