Γιοβάνοβιτς: «Δεν μας ξεγελά η Λαμία...»

Η άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι (vid)

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πριν το 2ο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ημιτελικός. Η Λαμία είναι μια ομάδα που δίκαια βρίσκεται εκεί. Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ματς ήμασταν καλοί, αλλά μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αλλά είναι δύο παιχνίδια, συνήθως σε αυτή τη φάση, όποια ομάδα φτάνει εδώ τα παιχνίδια είναι δύσκολα, γιατί όλοι θέλουν να πάνε στον τελικό και ουσιαστικά προετοιμαζόμασταν για το δεύτερο όπως προετοιμαζόμασταν και για το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε ένα μικρό αβανταζ όσον αφορά το σκορ, αλλά θα είναι δύσκολο.

Η Λαμία είναι μια ομάδα που μέχρι τώρα έχει παίξει με διαφορετικούς σχηματισμούς ανάλογα με το τι θέλει. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Εμείς σαν Παναθηναϊκός πρέπει να κάνουμε ένα παιχνίδι που θα βολεύει εμάς. Σεβόμαστε τη Λαμία γιατί σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα ήταν άκρως ανταγωνιστική. Δεν μας ξεγελάει η βαθμολογική θέση και η μάχη της παραμονής που δίνει, γιατί τα ματς Κυπέλλου είναι διαφορετικής σημασίας.

Για τον στόχο του τελικού: «Είναι ένας στόχος που ο Παναθηναϊκός τον έχει κάθε χρόνο διαχρονικά. Η προσπάθειά μας από την αρχή όταν ξεκίνησε, ήταν να βρεθούμε στον τελικό, δεν είναι κάτι καινούργιο. Δεν είναι κάτι που ο Παναθηναϊκός δεν το είχε, είναι ένας τίτλος. Σίγουρα εδώ που φτάσαμε, θέλουμε να είμαστε εκεί και θα κάνουμε τα πάντα. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος κι αυτός περνά από το γήπεδο της Λαμίας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News