Γιοβάνοβιτς: «Αυτό ξεχωρίζει με το πρόσφατο παρελθόν του ΠΑΟ» - Η ατάκα για την ανανέωση

Γιοβάνοβιτς: «Αυτό ξεχωρίζει με το πρόσφατο παρελθόν του ΠΑΟ» -  Η ατάκα για την ανανέωση

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του τελικού Κυπέλλου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Ο τελικός Κυπέλλου είναι μια καλή αρχή για να επιστρέψει η ομάδα στη διεκδίκηση τίτλων. Στο τέλος της προσπάθειάς μας δικαιωθήκαμε όλοι και έχουμε μπροστά μας μια ευκαιρία για να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Στο μεγαλύτερο μέρος μαζί με τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές μου καταφέραμε κάποια καλά πράγματα. Μέσα από διάφορες καταστάσεις, μέσα από καλά παιχνίδια, μέσα από δύσκολες καταστάσεις.

Το σημαντικό για μένα στη διάρκεια της χρονιάς ήταν η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι φίλαθλοι στην ομάδα, όταν δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Μας βοήθησε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο γήπεδο. Ήταν δύσκολη περίοδος για όλους, όμως είχαμε μια συνέπεια ως προς τους στόχους. Κι αυτά ήταν το ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο τελικός Κυπέλλου. Κι αυτό ξεχωρίζει με το πρόσφατο παρελθόν της ομάδας».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του ο κόουτς είπε: «Για μένα αυτό που μετράει είναι η συνεργασία που έχω με τη διοίκηση, με τους παίκτες. Η ανακοίνωση της συμφωνίας θα μπορούσε να είχε γίνε και δύο μήνες πριν. Το τυπικό μέρος αυτής της διαδικασίας δεν είναι κάτι που αλλάζει τη σκέψη ή τη συμπεριφορά μου. Όλοι μας ψάχνουμε καινούριες προκλήσεις, ξέρω πως ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια προπονητική πρόκληση για μένα. Ξέρω το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Σε τρεις εβδομάδες από τώρα αρχίζει νέα προετοιμασία, άρα παρουσιάζονται νέοι στόχοι που δεν σου δίνουν χρόνο να το απολαύσεις ή να το σκέφτεσαι.

Ήταν πολύ πιεστική η χρονιά για τους παίκτες μου. Εχουμε μιλήσει πολύ για το Κύπελλο στη διάρκεια της σεζόν. Και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος για τους παίκτες μου. Δεν μπορώ να έχω κανένα μα κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλη διάθεση για να πετύχουμε κάτι που έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους μας που περιμένουν τόσα χρόνια. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς η στήριξη του κόσμου ήταν πολύ σημαντική. Ακόμη και στα δύσκολα, ο κόσμος που ερχόταν στη Λεωφόρο μας στήριξε πάρα πολύ.

Είμαι ικανοποιημένος γιατί μέσα στη χρονιά που υπήρχαν δυσκολίες, ο κόσμος στη Λεωφόρο μάς στήριξε. Το να πιστεύουν στην ομάδα τους είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, αλλά αυξάνει την πίεση προς εμάς. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μείνουν ευχαριστημένοι και να χαίρονται. Χρειάστηκε λίγος χρόνος αλλά στο τέλος απολαύσαμε τα ματς, αφού υπήρχε ανταπόκριση από τον κόσμο. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για τον κόσμο, που έρχεται στο γήπεδο. Είμαστε υπεύθυνοι για να τους κρατήσουμε δίπλα μας».

Περισσότερα σε λίγο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News