Γιοβάνοβιτς: «Αμφισβητούμενο το πέναλτι, απογοητεύσαμε τον κόσμο μας»

Γιοβάνοβιτς: «Αμφισβητούμενο το πέναλτι, απογοητεύσαμε τον κόσμο μας»

Στεναχωρημένος με την ήττα από τον ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς…

Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε ότι σήμερα απογοήτευσαν τον κόσμο που δημιούργησε πολύ ωραία ατμόσφαιρα, ενώ αναφέρθηκε και στο πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Όταν χάνεις ένα ντέρμπι 3-1 απογοητεύουμε τον κόσμο, είναι πολύ δύσκολο να βρεις λέξεις και δικαιολογίες. Μπορούσε να είχε διαφορετική έκβαση το ματς. Οι δύο ομάδες είχαν τον έλεγχο και τις φάσεις για να βάλουν γκολ. Μπορούσαμε να σκοράρουμε και εμείς και ο ΠΑΟΚ, οι φιλοξενούμενοι το έκαναν και κέρδισαν. Τόσο στο πρώτο μέρος αλλά και το πέναλτι που πήρε».

Για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είναι φυσιολογικό να απογοητευτεί ο κόσμος σήμερα αλλά και με τα τελευταία αποτελέσματα και αμφισβήτησει. Όλοι εδώ ζούμε με αυτό, είναι μέρος του ποδοσφαίρου, μας πληγώνει που όσοι ήρθαν έφυγαν απογοητευμένοι, για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Όταν απογοητεύεις τους φιλάθλους που έκαναν υπέροχη ατμόσφαιρα είναι αυτό που μας πειράζει όλους. Στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, όμως πήγαμε σε ένα παιχνίδι που ήταν ανεξέλεκτο. Είναι κάτι που θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει μετά το 1-1 και να έχουμε κατοχή μπάλα και να ηρεμήσουμε. Με τη διάθεση που είχαμε βιαζόμασταν και τελειώναμε γρήγορα τις φάσεις και όχι με υπομονή παίζαμε άναρχα. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα μετά τις αλλαγές, να παίξουμε για την κατοχή απέναντι σε μια ομάδα πιο κουρασμένη από εμάς, για αυτό δεχθήκαμε και δύο γκολ στο τέλος».

Για το πέναλτι και το χαρακτήρα του Παναθηναϊκού: «Δυσκολεύομαι να πάρω θέση για το πέναλτι, είναι μία αρκετά αμφισβητούμενη φάση που θα συζητηθεί, με τη μπάλα να βγαίνει από την περιοχή, ήταν δύσκολη απόφαση και για τον διαιτητή αφού έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Όταν προέρχεσαι από άσχημα αποτελέσματα και δεν είχαμε συνέχεια μετά τα εντός έδρας ματς κρινόμαστε από αυτό και απογοητεύουμε τον κόσμο. Τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο, όμως τα αποτελέσματα κάνουν μια ομάδα όλο και καλύτερη και δυνατή. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι καλά για το επίπεδό μας, όμως πιστεύω στα παιδιά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News