Γιόχανσον για πιθανό αντίπαλο: «Ας είναι όποιος να' ναι...»

Γέλιο... μέχρι δακρύων και ποδήλατο στην Ολλανδία! (pics)

Ο Ματίας Γιόχανσον αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη και πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και τη συνέχεια των πράσινων στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Γιόχανσον:

-Πως νιώσατε όταν ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά το γκολ του ΠΑΣ;

«Φυσικά και απογοητευθήκαμε. Το γκολ του Ινσούα ήταν κανονικό. Υπήρχε κάποια απογοήτευση στο α’ ημίχρονο, επειδή ήμασταν καλύτεροι. Δεν προσπαθούσαν να παίξουν και πέτυχαν ένα γκολ από στατική φάση. Το ίδιο είχε συμβεί και στο ματς με την ΑΕΚ, επομένως γνωρίζαμε ότι αν βάζαμε γκολ θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς. Βάλαμε το πρώτο γκολ και αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Και μετά ένα ακόμη και πίστευα στην πρόκριση. Στο ημίχρονο υπήρχε απογοήτευση, αλλά έπρεπε να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο».

-Ο θυμός μετατράπηκε σε δίψα;

«Φυσικά. Τον αξιοποιήσαμε όπως έπρεπε».

-Εσύ, και άλλοι παίκτες φέρατε ως παράδειγμα το ματς με την ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ο προπονητής έκανε κάποια αναφορά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ;

«Όχι, είπε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να μην απογοητευόμαστε και να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας».

-Παίζοντας με αυτή τη δίψα, πιστεύεις ότι μπορείτε να φτάσετε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου;

«Φυσικά, γιατί όχι αυτός είναι ο στόχος μας».

-Τι χρειάζεστε ως ομάδα για να αποκτήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα;

«Τον νέο χρόνο πάμε καλά. Ουσιαστικά, στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν δεν πήγαμε καλά αμυντικά. Έπειτα αποκτήσαμε σταθερότητα αμυντικά. Τώρα έχουμε βελτιωθεί και στο επιθετικό σκέλος. Είμαστε πολύ καλή ομάδα».

-Αν μπορούσες να διαλέξεις αντίπαλο για τα προημιτελικά ποιος θα ήταν;

«Δεν ξέρω καν ποιες ομάδες είναι στους “8”. Ας είναι οποίος να ναι. Αν θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο πρέπει να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News