Γίνεται... Έλληνας ο Ζέκα!

Γίνεται... Έλληνας ο Ζέκα!

Θέμα χρόνου είναι η απόκτηση ελληνικής υπηκοότητας και η έκδοση ελληνικού διαβατηρίου για τον Ζέκα και σύντομα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη «γαλανόλευκη»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του novasports.gr ο Ζέκα έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα εδώ και λίγο καιρό και έχει ολοκληρώσει τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται.

[ads2]

Πλέον ο captain του Τριφυλλιού περιμένει την …ειδοποίηση για να ορκιστεί Έλληνας πολίτης και να παραλάβει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο, κάτι που αναμένεται να γίνει στα τέλη Μαϊου ή μέσα στο καλοκαίρι.

Παράλληλα ο Ζέκα έχει πάρει την οριστική του απόφαση να επιλέξει την ελληνική ποδοσφαιρική υπηκοότητα και ακόμα και αν γίνει το …θαύμα και κληθεί κάποια στιγμή στην Εθνική Πορτογαλίας, θα απαντήσει αρνητικά, προκειμένου να φορέσει κάποια στιγμή τα «Γαλανόλευκα». Ο Ζέκα δεν κρύβει την πικρία του για το γεγονός ότι οι συμπατριώτες του τον έχουν …λησμονήσει, ωστόσο θεωρεί την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του και επιθυμεί να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News