Γίνεται... απίθανη η παραμονή Βιτάλ μετά το καλοκαίρι - Τα δεδομένα για «ανατροπή»

Γίνεται... απίθανη η παραμονή Βιτάλ μετά το καλοκαίρι - Τα δεδομένα για «ανατροπή»

Εξελίσσεται σε απίθανο σενάριο ο Παναθηναϊκός να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να κρατήσει τον Ματέους Βιτάλ στο ρόστερ του μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος. Το newspao.gr εξηγεί.

Παρά τη θεαματική του εκκίνηση τις πρώτες αγωνιστικές, ο Βραζιλιάνος έχει απογοητεύσει με την απόδοσή του στα τελευταία ματς με αποκορύφωμα τη μη χρησιμοποίησή του από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη βασική ενδεκάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Σέρβος προπονητής προτίμησε τον Αϊτόρ για το ένα άκρο της επίθεσης, ενώ ως επιτελικός χαφ, φαίνεται πως υπολογίζονται παραπάνω οι Βιγιαφάνιες που ήταν εξαιρετικός στο ντέρμπι, και Λούντκβιστ που προέρχεται από γκολ κόντρα στη Λαμία.

Ο Βιτάλ δείχνει «πεσμένος», του λείπει… ο ενθουσιασμός και όσο περνάει ο καιρός, φαίνεται ότι απομακρύνεται… η παραμονή του στο Τριφύλλι. Μπορεί να υπάρχει το… ταλέντο, ωστόσο, φαίνεται πως κάτι δεν… κολλάει.

Δεδομένου ότι η Κορίνθιανς, στην οποία ανήκει, ζητάει 4 εκατ. ευρώ για το 50% του ποδοσφαιριστή (!), κατανοεί κανείς πως στον Παναθηναϊκό πολύ δύσκολα θα πάρουν ένα τέτοιο ρίσκο.

Μόνο, αν παρουσιαστεί διαφορετικός Βιτάλ στο β’ γύρο του πρωταθλήματος ή στα επόμενα ματς του Κυπέλλου, οι πράσινοι θα μπουν στη διαδικασία επανεξέτασης της περίπτωσής του. Για την… ώρα, φαίνεται πως το καλοκαίρι το Τριφύλλι θα ψάξει για αντικαταστάτη!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News