Γίγαντας Παναθηναϊκός πήρε ΔΙΠΛΟ στην Ουκρανία! (vid)

Γίγαντας Παναθηναϊκός πήρε ΔΙΠΛΟ στην Ουκρανία! (vid)

Με χαρακτηριστική συγκέντρωση στα τελειώματα των πρώτων δύο σετ ο Παναθηναϊκός πήρε καθαρό προβάδισμα απέναντι στην Ποντολάνι και στο τέταρτο ξεδίπλωσε την ποιότητά του για να φθάσει σε μια νίκη… μισή πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε μία πολύ καλή εικόνα με δεδομένο ότι είχε να αγωνιστεί από τις 19 Δεκεμβρίου και το εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κηφισιά. Μην ξεχνάμε ότι η Ποντολιάνι είναι η βάση της Εθνικής Ουκρανίας και είναι μάλιστα πρώτη και αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ουκρανοί διατηρούσαν αήττητο και στην Ευρώπη έχοντας προκριθεί με δύο νίκες επί της Πεντζουγκιόρ στον προηγούμενο γύρο. Στα προκριματικά πέρασαν χωρίς αγώνα το εμπόδιο της Μπρατισλάβας.

Τα σετ: 24-26, 23-25, 25-20, 22-25

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News