Γιατί ο Νταμπίζας μετέφερε τα νέα συμβόλαια στο τέλος της σεζόν

Οι δηλώσεις του Δώνη μετά το Παναθηναϊκός - Απόλλων

Ο Νίκος Νταμπίζας θα «τρέξει» τις διαδικασίες για να ανανεώσει συμβόλαια με μερικούς ποδοσφαιριστές το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ποιοι οι λόγοι;

Η σωστή διαχείριση των πιτσιρικάδων αποτελεί το «άλφα» και το «ωμέγα» στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι πέτυχαν… φλέβα χρυσού από τις ακαδημίες και πρέπει να ενεργήσουν από δω και στο εξής ορθολογικά προκειμένου να ξεφύγουν από τη δυσχερή θέση, στην οποία βρίσκονται εδώ και 1,5 χρόνο.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο «Ντάμπι» θα μεταφέρει τις υποθέσεις των ανανεώσεων για το ερχόμενο καλοκαίρι. Κι αυτό, διότι δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση τόσο ο τεχνικός διευθυντής, όσο και ο Γιώργος Δώνης να χαλάσει η… ισορροπία στην ομάδα.

Επιπλέον, ο Δώνης είχε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν ότι άπαντες κρίνονται σε βάθος χρόνου και όχι σε 2-3 παιχνίδια. Οπότε, ο πράσινος τεχνικός επιθυμεί να αποφύγει το ενδεχόμενο τα μυαλά κάποιων παικτών να πάρουν… «αέρα». Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, άπαντες κρίνονται σε βάθος χρόνου και όχι μέσα σε 2-3 παιχνίδια!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News