Γιατί ο Χίλιεμαρκ μπορεί να μείνει στον Παναθηναϊκό

Στο... χέρι της ΠΑΕ να γλιτώσει νέους «μπελάδες»!

Η παρουσία του Χίλιεμαρκ στις προπονήσεις και η αναγκαιότητα κάλυψης μιας θέσης στον χώρο του κέντρου αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση του Σουηδού άσου του Παναθηναϊκού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν σχεδόν έτοιμος να στείλει τον Χίλιεμαρκ πίσω στην Σουηδία, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς που έδειξε στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν, λόγω της αλλαγής της στάσης του παίχτη.

Πλέον, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Χίλιεμαρκ να μείνει στον Παναθηναϊκό, παρά να επιστρέψει στην Τζένοα. Ο Εβρίτης τεχνικός θα δει σε λίγες ημέρες τον Σιλά να αποδεσμεύεται και επίσημα από το Τριφύλλι, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με έναν τουλάχιστον εκ των Κουρμπέλη και Λουντ.

Ο Χίλιεμαρκ είναι παίχτης υψηλής ποιότητας για τον τωρινό Παναθηναϊκό, κάτι που δείχνει να κατανοεί και ο κόουτς των πρασίνων. Επίσης, τα χρήματα που θα λάβει ο παίχτης για το επόμενο εξάμηνο δεν είναι απαγορευτικά για τον σύλλογο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News