Γιατί ο Δώνης θέλει Μακέντα!

Δώνης μετά τον αποκλεισμό: "Το χειρότερο σενάριο..."

Μετά από μία διετία στον Παναθηναϊκό, το πιθανότερο είναι ο Φεντερίκο Μακέντα να μην συνεχίσει στην ομάδα μετά το καλοκαίρι.

Ο Ιταλός φορ σε συνέντευξη που έδωσε προ ημερών εξέφρασε την πρόθεση να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και είναι προφανές πως στα 29 του έχει ίσως την τελευταία ευκαιρία για ένα καλό συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο Γιώργος Δώνης θα επιθυμούσε την παραμονή του Μακέντα στο ρόστερ. Και θεωρεί πως μπορεί να ταιριάξει ιδανικά με τον Καρλίτος, με τον Ισπανό σε θέση σέντερ φορ και τον Ιταλό να κινείται περιφερειακά.

Ο Δώνης έχει εισηγηθεί την επέκταση του συμβολαίου του Μακέντα, κάτι ωστόσο που συναντά δυσκολίες. Ο έμπειρος επιθετικός φέρεται να ζητάει ένα συμβόλαιο κοντά στα 500.000 ευρώ για να υπογράψει, με τον Παναθηναϊκό να αδυνατεί να του δώσει τόσα χρήματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News