«Γιατί διώχνει Δώνη ο Αλαφούζος; Ο Ισπανός που γράφεται είναι ο Γκουαρδιόλα;»

«Γιατί διώχνει Δώνη ο Αλαφούζος; Ο Ισπανός που γράφεται είναι ο Γκουαρδιόλα;»

Κριτική στην επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου να διώξει το Γιώργο Δώνη έκανε ο, Χρήστος Δημόπουλος μιλώντας στο Metropolis 95,5.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς με ένα παιχνίδι ο Βαγιαννίδης πήρε μεταγραφή στην Ίντερ. Θυμάμαι στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του Νίνη κάποιοι έλεγαν πώς θα πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ. Είδατε ο Μαυροπάνος έκανε το άλμα στην Άρσεναλ, όμως μετά από ένα ματς δόθηκε δανεικός. Για μένα πρέπει να κάνεις μια πορεία στην ομάδα που είσαι και όταν είσαι έτοιμος να φύγεις. Ταλέντα στην Ελλάδα υπάρχουν, όμως οι σκάουτερ δεν είναι όπως παλιά. Ο Πέλκας μου αρέσει ως παίκτης. Με άριστα το δέκα θα του έβαζα οκτώ. Κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο δεν μπορεί να δώσει. Οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά πιο πολύ μου αρέσει ο Μπουζούκης», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση του Παναθηναϊκού:

«Δώρο άδωρον να καθίσει ο Δώνης όταν ξέρει ότι θα φύγει. Αυτή τη στιγμή κακώς αλλάζει προπονητή ο Παναθηναϊκός. Αν ήθελε ο Αλαφούζος να τον διώξει θα έπρεπε σε 2-3 κακά παιχνίδια που είχε, όμως μετά τα πήγε καλά, τον στήριξιε και τώρα τον διώχνει. Δηλαδή ο Ισπανός που γράφεται ποιος είναι ο Γκουαρδιόλα; Ο Στραματσόνι έβαλε τον Παναθηναϊκό 60 εκατ. ευρώ. Δεν ήταν προπονητής, αλλά μάνατζερ. Ο Παναθηναϊκός έχει βαριά φανέλα και ιστορία κανείς δεν πρέπει να παίζει μαζί του. Μπορείς να πάρεις έναν Γερμανό για να σου φτιάξει την ομάδα. Είναι λίγο σκληροί και αυταρχικοί όμως ξέρουν τι ζητάνε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News