Γιασικεβίτσιους: «Δεν είχαμε σεβασμό στις καταστάσεις 50-50»

Το like του Σάρας στο «Δεν πέφτουμε στο επίπεδο των λιμανίσιων»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού στις 50-50 καταστάσεις.


Αναλυτικά όσα είπε ο Σάρας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς Πιτίνο. Το ματς καθορίστηκε από τις λεπτομέρειες. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε όταν το ματς κρίνεται από μικρές λεπτομέρειες. Θέλαμε να κατεβάσουμε την επίθεση του Παναθηναϊκού, αλλά δεν τα καταφέραμε. Γι’ αύτο και ηττηθήκαμε. Αυτά είναι λίγο – πολύ».

Για τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι: «Έγιναν πολλά. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό. Βάλαμε 94 για πρώτη φορά εκτός έδρας. Θα έπρεπε να κερδίσουμε με 94 πόντους. Δεν είχαμε σεβασμό στις καταστάσεις 50-50, γεγονός που σε ματς δύο πόντων επηρεάζει την εξέλιξη. Θα μιλήσουμε γι’ αυτά πίσω από τις κλειστές πόρτες. Αν μου λέγατε πως θα δεχτούμε 96π., θα έλεγα πως ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει εύκολα. Κάναμε καλό παιχνίδι στην επίθεση, σε αντίθεση με την άμυνά μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News