Γιαπλές: «Η μπάλα… κάτω»

Γιαπλές: «Η μπάλα… κάτω»

Στην αυταπάρνηση των παικτών στάθηκε μετά την νίκη επί της Χίμκι ο Θανάσης Γιαπλές

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα τόνισε πως υπήρχαν πολλές απουσίες στην ομάδα και ότι οι παίκτες υπέρβαλαν εαυτό για να φτάσουν στην νίκη.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Αλαφούζος: Όχι στην πώληση, ναι σε συμπαίκτες για την ΠΑΕ

Πάλι καλά που οι οπαδοί δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους!

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Αναλυτικά

Για τις επιστροφές της Χίμκι και την αντίδραση της ομάδας του είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει μέσα στο παιχνίδι. Ήταν κομβική η αντίδρασή μας. Έχει να κάνει με την αυταπάρνησή μας. Όλα τα παιδιά υπέρβαλαν εαυτό».

Για τις επιλογές του Παναθηναϊκού: «Δεν είχαμε τα δύο βασικά μας point guard. Τους δύο ξένους σε αυτή τη θέση. Αυτό το γήπεδο είναι κατηφορά. Εύκολα μπορείς να δεχθείς πολλούς πόντους. Τα παιδιά ακολούθησαν την τακτική κατά γράμμα και φτάσαμε στην νίκη».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ένας λόγος παραπάνω επειδή ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό να είναι η μπάλα κάτω. Ξέρουμε πόσο εύκολα η υπέρμετρη χαρά γίνεται λύπη. Η το αντίθετο. Κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας όποιον και αν έχουμε απέναντί μας».

Για τους τραυματισμούς σχολίασε: «όντας εδώ είναι δύσκολο και το ιατρικό τιμ να ακολουθεί 1005 την πορεία των παικτών. Την Κυριακή θα έχουμε νεότερα για τους τραυματίες».


Eλέγξτε επίσης

Την έβαλε στο (αερο)πλάνο... του!

Την έβαλε στο (αερο)πλάνο… του!

Ο Παναθηναϊκός, όχι απλά πέτυχε το ζητούμενο απέναντι στη Φενέρ, αλλά έδειξε ανωτερότητα σε όλους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.