Γιαπλές: «Δεν στεκόμαστε στα όσα δεν έγιναν από τον Μπέϊκον»

Γιαπλές: «Δεν στεκόμαστε στα όσα δεν έγιναν από τον Μπέϊκον»

O συνεργάτης του Ράντονιτς, Θανάσης Γιαπλές στάθηκε στην σπουδαιότητα της νίκης της ομάδας του επί της Μπολόνια, τονίζοντας το χαρακτήρα που έδειξε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην πίεση που είχε μετά την ήττα στην Κωσταντινούπολη.

“Είχαμε πίεση και ήταν λογικό να το περιμένουμε αυτό μετά τα όσα έγιναν στην Κωσταντινούπολη. Έρχεται αυτόματα κάτι τέτοιο μετά από μια κακή εμφάνιση. Είχαμε κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση αλλά είχαμε εκεί που έπρεπε τις καλές λύσεις στην άμυνα!

Η άμυνα δίνει τη νίκη σε τέτοια ματς. Κάποια πράγματα δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε κι αυτό πρέπει να δούμε άμεσα. Δεν απογοητευόμαστε αλλά οφείλουμε να δούμε τι πρέπει να διορθώσοουμε για να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Δεν στεκόμαστε στα όσα δεν έγιναν από τον Μπέϊκον καθώς αυτός ο παίκτης είναι ένα βασικό στέλεχος που κάνει πάρα πολύ δουλειά στο γήπεδο.

Μην ξεχνάμε το πόσο απασχολεί την αντίπαλη άμυνα και έτσι βρίσκουμε λύσεις με άλλους παίκτες στην επίθεσή μας! Να ασχοληθούμε τώρα με το επόμενο παιχνίδι έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε…” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαπλές στην κάμερα της Nova.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News