Δ. Γιαννακόπουλος: Τι είπε άνδρας της προσωπικής του ασφάλειας για την επίθεση

Δ. Γιαννακόπουλος: Τι είπε άνδρας της προσωπικής του ασφάλειας για την επίθεση

Άνδρας της προσωπικής ασφάλειας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μίλησε για την επίθεση οπαδών στο σπίτι του και όσα εκτυλίχθηκαν.

O άνδρας της προσωπικής ασφάλειας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, περιέγραψε όσα συνέβησαν την ώρα της επίθεσης στην κάμερα του OPEN, το οποίο παρουσίασε το σχετικό ρεπορτάζ στη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής “Ώρα Ελλάδος 5.30”:

“Είχαμε μια πληροφόρηση ότι κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το σπίτι του κ. Γιαννακόπουλου. Επιστρέψαμε με τον κ. Γιαννακόπουλο στην οικεία του περίπου στις 20:00. Μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκαν περίπου πενήντα δίκυκλα με διακριτικά του Παναθηναϊκού. Έφτασαν έξω από το σπίτι και άρχισαν να βρίζουν και να φωνάζουν. Προχώρησαν μετά σε επίθεση με πέτρες, λοστούς, ξύλα, καδρόνια. Ακούστηκαν κάποιοι κρότοι από κροτίδες ή κάτι τέτοιο. Έβγαλαν μαχαίρια και προσπάθησαν να περάσουν μέσα από τα κάγκελα. Όταν μαζεύτηκε ακόμη περισσότερος κόσμος στα κάγκελα και προσπάθησαν να πηδήξουν προς τα μέσα, τους απωθήσαμε με επιτυχία. Οπισθοχώρησαν, συνέχισαν να βρίζουν και μετά από λίγο αποχώρησαν”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News